HEADER SITE

In memoriam | Loes van Eenennaam

Met diepe droefheid nemen we afscheid van Loes van Eenennaam, een warme en markante vrouw die maar liefst 35 jaar lang haar toewijding schonk aan Landgoed Huize Bergen te Vught.

In 1972 begon ze als verantwoordelijke voor de civiele dienst, klom op tot bedrijfsleider en vervulde de laatste 11 jaren als gedreven directeur, belast met de exploitatie van dit prachtige landgoed.

Loes was niet alleen een bekwaam professional, maar ook een baken van inspiratie voor de gemeenschap. Haar toewijding aan het behoud en de bloei van Landgoed Huize Bergen was ongeëvenaard. Met vastberadenheid, warmte en een onuitputtelijke energie wijdde ze zich aan het welzijn van dit historische landgoed en degenen die erbij betrokken waren.

Loes van Eenennaam, met haar charme en doorzettingsvermogen, heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten op Landgoed Huize Bergen en de vele levens die ze heeft aangeraakt.

Met diep respect en dankbaarheid herinneren we Loes als een ware pionier en leider. Haar naam zal altijd verbonden blijven met de geschiedenis en de bloei van dit landgoed. Moge ze rusten in vrede.